Haxhi Shala sjell aderime të reja në AAK edhe në Lipjan , Nisma ne panike

Edhe dy largime janë konfirmuar nga partia e Nismës Socialdemokrate.

Burim Shamolli, i cili kishte postin e drejtuesit të nëndegës së Nismës në Shalë dhe anëtarë i kryesisë së degës në Lipjan gjithashtu dhe Shqiprim Shamolli, sekretar i rinisë së nëndegës së Shalës kanë konfirmuar largimin e tyre nga kjo parti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *