Anulohet konferenca e përbashkët e Kurtit dhe Hajdarit

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti dhe ministrja në detyrë e Ekonomisë, Rozeta Hajdari ishte paraparë për sonte të mbanin një konferencë për media në oborrin e Qeverisë së Kosovës.

Pak para fillimit të kësaj konference, Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se ajo është anuluar për shkak të motit të papërshtatshëm për mbajtjen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *